Telefoon: 010 - 340 9911 | E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Adres: Dulderstraat 3, Rotterdam | Social: - Facebook 29icon - twitter29

beauty tech rotterdam logo small

YAG LASER TECHNIEK

module yag laser beauty tech web

De laserenergie breekt de ingekapselde inkt open en laat de inktdeeltjes in kleinere deeltjes uit elkaar vallen. Je lichaam ruimt die vervolgens op.

GEEN LITTEKENS

module laserbehandeling tattoo verwijderen beauty tech

De tatoeage en alle inktresten verdwijnen blijvend en zonder littekens. Ook pigmentvlekken zijn uitstekend met deze techniek te behandelen.

AANTAL BEHANDELINGEN

module tattoo verwijderen beauty tech

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de pigmentstoffen en de ouderdom van de tattoo. Reken op 5 tot 15 behandelingen.

DE YAG LASER VERWIJDERT TATTOOS EN PIGMENTVLEKKEN MET HET BESTE RESULTAAT
ERVAREN PROFESSIONALS  |  BETAALBARE BEHANDELINGEN  |  SFEERVOLLE PRAKTIJK

Tatoeage verwijderen met laserbehandelingen

Sinds een aantal jaren is het mogelijk tatoeages te verwijderen met behulp van laserapparatuur, zonder dat er littekens overblijven. Nadat de tatoeage en alle inktresten verdwenen zijn, is het resultaat blijvend. Ook pigmentvlekken zijn overigens ook uitstekend met deze techniek te behandelen.

Ook is het mogelijk om een bestaande tatoeage te verlichten voor een zogenaamde "cover up". De tatoeage kan in slechts enkele behandelingen zodanig vervaagd worden dat er daarna weer een nieuwe tatoeage over heen gezet kan worden in iedere gewenste kleur.

Beauty Tech Tatoeage Verwijderen

Het aantal benodigde behandelingen

Het aantal is behandelingen is vooraf moeilijk te voorspellen. Het is onder andere afhankelijk van de kleur van het pigment in de inkt, de soort kleurstof die gebruikt is, Of de tatoeage door een amateur of een professional is aangebracht (amateur 3 tot 8 behandelingen, professional 5 tot 15 behandelingen) en de tijd dat de tatoeage in de huid zit (hoe ouder de tatoeage is hoe minder behandelingen er nodig zullen zijn).

Adviezen en het Intakegespreken

Na de behandeling dient u nog 3 weken 2x daags een speciale zalf aan te brengen om uitdroging en daardoor littekenvorming te voorkomen. In praktisch alle gevallen verdwijnt de tattoo geheel, maar dit kunnen wij van tevoren nooit voor 100% garanderen! Behandelde huiddelen langdurig blootstellen aan zonlicht wordt afgeraden. Gaat u toch in de zon, gebruik dan een sunblock factor 100.

Alle adviezen bespreken wij in een kort intake gesprek. Bel of Mail ons voor een afspraak of meer informatie.

Tarieven Tatoeage Verwijderen

Tatoeages verwijderen of pigmentvlekken behandelen met YAG laser
  Prijs per behandeling
2 x 2 centimeter € 79,00
5 x 5 centimeter € 175,00
10 x 10 centimeter € 300,00
15 x 15 centimeter € 425,00
 

BEAUTY-TECH

SPECIALIST IN BEHANDELINGEN MET LICHTFLITS EN LASER