Telefoon: 010 - 340 9911 | E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Adres: Dulderstraat 3, Rotterdam | Social: - Facebook 29icon - twitter29

beauty tech rotterdam logo small

CAVITATIE TECHNIEK

module cavitatie apparaat beauty tech web

De cavitatie behandeling is gebaseerd op de implosie van vetcellen door middel van ultrasone geluidsgolven. Het lichaam voert de vetcellen op natuurlijk wijze af.

KLEINE PROBLEEMZONES

module cavitatie behandelruimte beauty tech

Cavitatie is een zeer geschikte methode om op en rond kleine probleemzones vet te verwijderen. Per behandeling wordt gemiddeld 2 tot 6 cm vet verloren.

AANTAL BEHANDELINGEN

module cavitatie beauty tech

Per behandeling kunnen slechts kleine zones behandeld worden anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken.

MET CAVITATIE VERWIJDEREN WIJ VET OP KLEINE PROBLEEMZONES
ERVAREN PROFESSIONALS  |  BETAALBARE BEHANDELINGEN  |  SFEERVOLLE PRAKTIJK

Vet verwijderen met Cavitatie

Cavitatie is een methode waarmee wij door middel van ultrasone geluidsgolven met blijvend resultaat vet verwijderen op kleine probleemzones. Het geeft hetzelfde resultaat als liposuctie. 

De behandeling is geheel pijnloos, u kunt enkele kleine tintelingen of warmteprikkels voelen. Er wordt geen schade toegebracht aan de bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en de huid.

De behandelbare zones zijn: buik, maagstreek, laterale bekken (love handles), binnen en buitenkant dijen, benen, en de rug.

Het aantal behandelingen

De afgebroken vetcellen worden op natuurlijke wijze door het lichaam (via de nieren en de lever) opgeruimd. De hoeveelheid vet die na een behandeling vrijkomt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat het goed te verwerken. Per behandeling kunnen daarom slechts kleine zones behandeld worden.

Na de eerste behandeling zien we in sommige gevallen wel tot 3 cm omtrek vermindering! Met 1 behandeling per week zul je binnen een maand blijvende resultaten zien.

Het uiteindelijk aantal behandeling is uiteraard afhankelijk van de omvang van de vetophoping en het doel dat u voor ogen heeft.

Adviezen en Intakegesprekken

Bij het intake gesprek wordt nagegaan of u in een goede gezondheid verkeert en welk gebied er behandeld gaat worden. De behandeling kan vervelend zijn voor klanten die lijden aan overgevoeligheid, zeker ter hoogte van het trommelvlies. Geadviseerd word om binnen 6 tot 8 uur na de behandeling extra te bewegen en veel water te drinken.

Cavitatie is geen alternatief voor afvallen: het gaat slechts om het verwijderen van kleine, lokale vetophopingen. Een goed dieet begeleidt de vetafbraak.

Tarieven Cavitatie

Vet verwijderen door middel van Cavitatie
  Prijs behandelingen
1 behandeling € 89,00
6 behandelingen € 499,00
10 behandelingen € 799,00
 

BEAUTY-TECH

SPECIALIST IN BEHANDELINGEN MET LICHTFLITS EN LASER