Telefoon: 010 - 340 9911 | E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Adres: Dulderstraat 3, Rotterdam | Social: - Facebook 29icon - twitter29

beauty tech rotterdam logo small

VETBEVRIEZING TECHNIEK

vetbevriezing machine beauty tech

Door bevriezing sterven vetcellen af (apoptosis). De vetcellen worden op natuurlijke wijze geleidelijk door het lichaam afgevoerd.

PIJNLOOS EN EFFECTIEF

module vetbevriezing beauty tech

Met een oppervlakkige behandeling zonder verdoving en bijeffecten kunnen wij per behandeling plaatselijk 20% van het vet verwijderen.

AANTAL BEHANDELINGEN

module vetbevriezing effect beauty tech

Zolang er voelbaar vet zit is behandelen mogelijk. Over het algemeen zijn onze klanten na 2 tot 3 behandelingen tevreden met het resultaat.

PER BEHANDELING KAN 20% VAN HET VET OP DE BEHANDELDE PLEK VERWIJDERD WORDEN
ERVAREN PROFESSIONALS  |  BETAALBARE BEHANDELINGEN  |  SFEERVOLLE PRAKTIJK

Vet verwijderen door Vetbevriezing

Vetbevriezing is een behandeling waarbij wij door middel van koeling vet verwijderen. Vetbevriezing laat vetrolletjes verdwijnen op specifieke plaatsen zoals bijvoorbeeld de probleemzones rond buik, benen en de taille. Het is een zachte behandeling die het weefsel rond de vetcellen niet beschadigd.

Door middel van een oppervlakkige behandeling zonder verdoving en bijeffecten zijn wij in staat om per behandeling maar liefst 20% van uw plaatselijke vet blijvend te verwijderen.  U kunt na de behandeling gewoon verder met uw dagelijkse bezigheden.

het aantal behandelingen

Zolang er op de aanwezige plaats voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling met vetbevriezing mogelijk maar over het algemeen zijn onze klanten na 2 tot 3 behandelingen tevreden met het resultaat.

Het resultaat is na ongeveer zes tot elf weken het best zichtbaar. Wij zien u dan ook graag zes weken na een behandeling terug om samen het resultaat te beoordelen. Dan bespreken wij ook eventuele vervolgbehandelingen.

Per zone duurt een behandeling in totaal een uur. Wij bereiken gemiddeld een omvangverlies van 1 tot 2,5 centimeter per zone.

Tarieven Vetbevriezing

Vet verwijderen door middel van Vetbevriezing
  Prijs behandelingen
1 cryo behandeling met 1 kop € 150,00
1 cryo behandeling met 2 koppen € 200,00
1 cryo behandeling met 4 koppen € 300,00
3 cryo behandelingen met 1 kop € 350,00
3 cryo behandelingen met 2 koppen € 700,00
3 cryo behandelingen met 4 koppen € 1.400,00
 

BEAUTY-TECH

SPECIALIST IN BEHANDELINGEN MET LICHTFLITS EN LASER