Beauty-Tech

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

EMS BEHANDELING

ERVAREN PROFESSIONALS | BETAALBARE BEHANDELINGEN | SFEERVOLLE PRAKTIJK

De EMS behandeling is het allernieuwste op het gebied van bodyshaping

Het is het mogelijk om vet te verbranden en spieren op te bouwen om uw gewenste bodycontouren te krijgen.

Hoe werkt de EMS behandeling?

De EMS behandeling werkt op basis van elektromagnetische straling van een hoge frequentie (Dezelfde als die van een MRI scanner in het ziekenhuis) en zorgt voor 20.000 spiercontracties tijdens een 30 minuten durende behandeling. Stel je voor: 20.000 maximale (sterke contracties die we zelf in de sportschool niet kunnen bereiken) in 30 minuten. Dat zijn dus 20.000 sit-ups of 20.000 squats! workout without working out!

Je voelt de eerste tastbare resultaten meteen na de behandeling. Echt positieve resultaten mag je verwachten 4 weken na de laatste behandeling. Daarna zal de verbetering nog verder doorzetten. In de sportschool zul je merken dat je ‘core’ sterker is geworden en dat je de oefeningen beter en makkelijker zult kunnen volhouden.

De behandeling start met een consult waarin de wensen en doelstellingen worden besproken, eveneens krijg je voorlichting over de te verwachten resultaten. Vervolgens worden 4 opeenvolgende behandelingen ingepland binnen een tijdbestek van 2-4 weken.

De behandeling is niet pijnlijk maar voelt wel als een intensieve workout en je kunt spierpijn hebben na de behandeling. Een behandeling duurt 30 minuten en er is geen downtime.

Let op: EMS behandeling mag niet ondergaan worden:
– Bij zwangerschap
– Wanneer u een koperspiraal draagt
– Bij een BMI hoger dan 25-26
– Bij een buik vet plooi dikker dan 5 cm
– Indien er sprake is van bindweefsel of spier aandoeningen

IMPORT EN VERKOOP APPARATUUR

Wij zijn tevens importeur en wij leveren al vele jaren de nieuwste apparaten en technologie aan beauty-professionals door heel Nederland. Wij zetten onze kennis van de techniek en onze jarenlange ervaring in om u de beste en nieuwste beautybehandelingen te geven.

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons s.v.p. weten!

Tot ziens bij Beauty-tech Rotterdam!

BEAUTY-TECH

SPECIALIST IN BEHANDELINGEN MET LICHTFLITS EN LASER