Beauty-Tech

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

Cursus tanden bleken

ERVAREN PROFESSIONALS | BETAALBARE BEHANDELINGEN | SFEERVOLLE PRAKTIJK

Cursus tanden bleken

Welkom bij onze informatieve pagina over de “Tanden bleken” cursus. Deze cursus biedt u de mogelijkheid om uitgebreide kennis en vaardigheden op te doen voor het succesvol en veilig bleken van tanden. Hier is alles wat u moet weten over deze cursus:

Over de Cursus:

De “Tanden bleken” cursus is ontworpen om u alle benodigde kennis en praktische vaardigheden te bieden om effectieve en veilige tandbleekbehandelingen uit te voeren. U zult in staat zijn om uw kennis onmiddellijk toe te passen in de praktijk. Het is essentieel om te leren hoe u patiënten op een professionele en vriendelijke manier kunt behandelen en hoe u uw diensten op de markt kunt brengen om potentiële patiënten aan te trekken. Deze cursus biedt u de mogelijkheid om uw expertise uit te breiden en uw salon of praktijk te laten groeien.

Over Tanden Bleken:

Een stralend wit gebit is iets waar veel mensen naar verlangen. Van nature hebben de meeste mensen geen sneeuwwitte tanden, maar eerder een lichte gele tint. Tijdens deze cursus leert u alles over de methoden voor succesvol en veilig tanden bleken. U zult begrijpen hoe verschillende bleekmethoden werken en hoe u deze effectief kunt toepassen.

Cursusdetails:

De cursus omvat zowel een theoretisch als praktisch gedeelte. Tijdens de theoretische sessie leert u alles over hoe de bleekbehandelingen werken en hoe u ze veilig kunt uitvoeren. In het praktijkgedeelte leert u werken met de verschillende instellingen van het bleekapparaat en hoe u deze kennis in de praktijk kunt toepassen. U krijgt ook de kans om de theorie in de praktijk toe te passen op een model. Wij voorzien u van professionele apparatuur om mee te oefenen.

Vooropleiding niet vereist:

Het is belangrijk op te merken dat er geen specifieke vooropleiding vereist is om deel te nemen aan deze cursus. Iedereen met interesse in het bleken van tanden kan deelnemen.

Certificering en Mogelijkheden na de Cursus:

Na succesvolle afronding van de cursus ontvangt u een certificaat. Met dit certificaat kunt u direct aan de slag als gecertificeerde tandenbleekspecialist of zelfs uw eigen onderneming starten in de tandheelkundige en esthetische industrie.

Kosten van de Cursus:

De kosten voor deze waardevolle cursus bedragen €250, exclusief btw.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer informatie wilt of als u zich wilt inschrijven voor deze cursus. Wij staan klaar om u te begeleiden op uw reis naar expertise in het tanden bleken en het opbouwen van een succesvolle carrière in dit boeiende vakgebied.

Beautybehandelingen - Beauty-Tech

BEAUTY-TECH

SPECIALIST IN BEHANDELINGEN MET LICHTFLITS EN LASER