Beauty-Tech

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

Cursus Triple wave Diode ICE Laser

ERVAREN PROFESSIONALS | BETAALBARE BEHANDELINGEN | SFEERVOLLE PRAKTIJK

Cursus Triple wave Diode ICE Laser

Beauty-Tech - Diode Laser

Welkom bij onze informatiepagina over de “Triple wave Diode ICE Laser” cursus. Deze cursus biedt uitgebreide training om veilig te werken met een Triple wave Diode ICE lasermachine voor definitieve ontharing. Hier is alles wat u moet weten over deze cursus:

Over de Cursus:

De “Triple wave Diode ICE Laser” cursus is ontworpen om u alles te leren wat u moet weten over het veilig en effectief gebruik van de nieuwste generatie lasertechnologie voor definitieve ontharing. De Diode ICE Triplewave laser is een geavanceerd laserapparaat dat gebruikmaakt van de nieuwste en meest effectieve technologie op het gebied van definitieve ontharing.

Cursusdetails:

De cursus omvat zowel een theoretisch als een praktisch gedeelte. Tijdens de theoretische sessie leert u alles over hoe laserontharing werkt en begrijpt u de specifieke kenmerken en voordelen van de Triple wave Diode ICE Laser. Het praktische gedeelte omvat hands-on training waarbij u vertrouwd raakt met de verschillende instellingen van het apparaat en leert hoe u deze kunt toepassen. U krijgt ook de kans om de opgedane kennis in de praktijk te brengen door te werken met een model. Professionele apparatuur wordt verstrekt tijdens de cursus.

Vooropleiding niet vereist:

Er is geen specifieke vooropleiding vereist om deel te nemen aan deze cursus. Iedereen met interesse in definitieve ontharing kan deelnemen.

Certificering en Mogelijkheden na de Cursus:

Na succesvolle afronding van de cursus ontvangt u een certificaat. Met dit certificaat kunt u direct aan de slag als gecertificeerde laserspecialist voor de Triple wave Diode ICE Laser of zelfs uw eigen onderneming starten in de cosmetische sector.

Kosten van de Cursus:

De kosten voor deze uitgebreide cursus bedragen €450, exclusief btw.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om u in te schrijven voor deze cursus. Wij staan klaar om u te begeleiden bij het verwerven van de vaardigheden die nodig zijn om veilig en effectief met de Triple wave Diode ICE Laser te werken en een succesvolle carrière op te bouwen in de wereld van definitieve ontharing.

Beautybehandelingen - Beauty-Tech

BEAUTY-TECH

SPECIALIST IN BEHANDELINGEN MET LICHTFLITS EN LASER