Beauty-Tech

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

SHR in motion

De Ultieme Oplossing voor Pijnloze en Duurzame Ontharing

SHR in motion

Beauty-Tech - SHR

Bij BeautyTech zijn we trots om onze innovatieve SHR in motion-machine aan te bieden aan schoonheidsspecialisten en professionals in de esthetische branche. Als u op zoek bent naar een effectieve, pijnloze en duurzame ontharingsoplossing voor uw salon of kliniek, dan is de SHR in motion de perfecte keuze.

Waarom Kiezen voor de SHR in motion-machine?

  1. Pijnloze Ontharing: Onze SHR in motion-technologie maakt gebruik van gecontroleerde koeling om de behandeling vrijwel pijnloos te maken, in tegenstelling tot traditionele IPL- of laserontharing.
  2. Veelzijdigheid: Deze machine is geschikt voor alle huid- en haartypes (met uitzondering van grijs haar) en kan het hele jaar door worden gebruikt, zelfs op gebruinde huid.
  3. Snelle en Efficiënte Behandelingen: SHR in motion maakt gebruik van bewegende lichtpulsen, waardoor grotere gebieden snel en efficiënt kunnen worden behandeld. U kunt meer klanten bedienen in minder tijd.
  4. Duurzame Resultaten: Onze technologie richt zich op de haarzakjes, waardoor blijvende resultaten worden bereikt zonder de omliggende huid te beschadigen. Klanten zullen genieten van langdurige gladheid.

Waarom Kiezen voor BeautyTech?

BeautyTech begrijpt de behoeften van beautyprofessionals. Wij bieden niet alleen geavanceerde apparatuur, maar ook uitgebreide training en technische ondersteuning. Onze SHR in motion-machine wordt geleverd met 2 jaar volledige garantie.

Ontdek de Voordelen van de SHR in motion

Als u op zoek bent naar een ontharingsoplossing die uw klanten tevreden stelt en uw bedrijf naar nieuwe hoogten tilt, neem dan contact met ons op. Wij bieden graag een persoonlijke demonstratie van de SHR in motion, zodat u de voordelen zelf kunt ervaren.

Heeft u vragen over betaalbaarheid? In overleg bieden wij gedeeltelijke gespreide betalingsopties aan.

Voor meer informatie en om een afspraak te maken, kunt u ons bereiken op 010-3409911 of via WhatsApp op 0638781186.

Transformeer uw salon of kliniek met de pijnloze en duurzame ontharingskracht van SHR in motion, alleen bij BeautyTech!

 

BEAUTY-TECH

SPECIALIST IN BEHANDELINGEN MET LICHTFLITS EN LASER