Beauty-Tech

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

EFFECTIEF ONTHAREN

Beauty-Tech is dé specialist in effectief ontharen. Je kunt bij ons terecht voor Triple Wave Diode Laser behandelingen. Wij werken met de nieuwste machines.

CARBON LASER PEELING

Carbon Laser Peeling is de nieuwste behandeling op het gebied van peelings. Het is een uitstekend zuiveringsproces voor diepe reiniging met een mooi en langdurig resultaat.

MICRODERMABRASIE

Microdermabrasie is een mechanische peeling die zorgt voor een verbetering van de huidstructuur en de huidconditie. Het maakt de huid zachter, gladder en frisser.

BEHANDELING SCHIMMELNAGELS

Met laser vernietigen wij de schimmels, zonder de nagel of het nagelbed te beschadigen. Het aangetaste deel van de nagel groeit uit en maakt plaats voor een gezonde nagel.

CRYOLIPOLISE

Cryolipolise bestrijdt vet op specifieke plaatsen door bevriezing van vetcellen. Per behandeling wordt op een pijnloze manier plaatselijk het vet tot wel 20% verminderd.

HIFU/ULTHERAPY FACELIFT

HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) behandelingen zijn effectief in het bestrijden van huidverslapping. Al na één behandeling verstrakt de huid gedurende 6 maanden.

EMS BEHANDELING

De EMS behandeling werkt op basis van elektromagnetische straling van een hoge frequentie en zorgt voor 20.000 spiercontracties tijdens een 30 minuten durende behandeling.

VEILIG TANDEN BLEKEN

Dankzij de light impulse techniek die Beauty-Tech gebruikt heb jij de mogelijkheid om met een korte en veilige behandeling weer een stralende, witte lach te bezitten.

OVER BEAUTY-TECH

 U wordt bij Beauty-Tech Rotterdam behandeld met de nieuwste technologie. U zult zich in onze sfeervolle praktijk en bij onze ervaren specialisten zeker op uw gemak voelen.

ALTIJD DE NIEUWSTE TECHNOLOGIE
VOOR ONZE BEAUTY-BEHANDELINGEN

ERVAREN PROFESSIONALS | BETAALBARE BEHANDELINGEN | SFEERVOLLE PRAKTIJK

Beauty-behandelingen met de nieuwste technologie

Beauty-Tech werkt altijd met de nieuwste technologie en goed onderhouden apparaten. Dat merkt u tijdens de, vrijwel pijnloze, behandelingen én in de resultaten.

Heeft u vragen over onze behandelingen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Tatoeage verwijderen behandelruimte - Beauty-Tech

BEAUTY-TECH

SPECIALIST IN BEHANDELINGEN MET LICHTFLITS EN LASER