Beauty-Tech

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

COUPEROSE VERWIJDEREN

ERVAREN PROFESSIONALS | BETAALBARE BEHANDELINGEN | SFEERVOLLE PRAKTIJK

Wat is couperose?

Couperose is een veelvuldig voorkomende, goedaardige huidaandoening die zich kenmerkt door rood/paarse vaatjes in het gelaat, de hals en het decolleté. Bij lichte huidtypen komt het vooral voor op de wangen en de neus.

De behandeling

De couperose behandeling vindt plaats zonder verdoving. De huidtherapeut behandelt u met een laser. Dit kunt u ervaren als kleine prikjes in de huid. Met behulp van de laser kunnen de bloedvaatjes door de huid heen – zonder de huid te beschadigen – verwijderd worden. Het laserlicht dringt door de huid en zoekt de oxyhemoglobine van het bloed op. Dit is een in het bloed aanwezige kleurstof die het laserlicht absorbeert en vervolgens omzet in warmte. Hierdoor worden de bloedvaatjes verwarmd en trekt de vaatwand samen. Het lichaam ruimt de overblijfselen vervolgens zelf op.

Na de behandeling

Het aantal behandelingen is per persoon verschillend, maar het gemiddelde ligt op één tot vier laserbehandelingen. De huid kan na een couperose behandeling rood zijn. Tevens kunnen er korstjes ontstaan op de behandelde gebieden. Deze verdwijnen echter na enkele dagen tot twee weken, waarna er een mooi resultaat overblijft.

Kosten behandeling

– Gelaat behandeling € 50,-
– Decolleté € 70,-

Couperose verwijderen - Beauty-Tech

BEAUTY-TECH

SPECIALIST IN BEHANDELINGEN MET LICHTFLITS EN LASER