Beauty-Tech

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

HIFU/ULTHERAPY TECHNIEK

HIFU Huidversteviging - Beauty-Tech

HIFU/Ultherapy is een niet invasieve ultrageluid behandeling die de aanmaak van nieuw collageen stimuleert.

VEILIG EN PIJNLOOS

Behandelruimte Beauty-Tech

Onze klanten beschrijven de HIFU behandeling als warm, licht tintelend met achteraf een licht beurs gevoel.

AANTAL BEHANDELINGEN

HIFU Huidversteviging - Beauty-Tech

Meestal is slechts één behandeling voldoende. Een HIFU/Ultherapy-behandeling werkt zes maanden door.

HIFU BEHANDELING/HUIDVERSTEVIGING

ERVAREN PROFESSIONALS | BETAALBARE BEHANDELINGEN | SFEERVOLLE PRAKTIJK

HIFU / Ultherapy, een facelift zonder operatie of naalden!

HIFU / Ultherapy is een niet invasieve ultrageluid behandeling. In de medische wereld wordt ultrasone energie al ruim 50 jaar veilig en effectief toegepast. Deze methode wordt in ziekenhuizen ook gebruikt voor o.a. echo- en duplexonderzoek en niersteenvergruizers.

Huidveroudering/ verslapping (vooral de hals) verraadt meedogenloos onze leeftijd. Nog niet zo lang geleden was voor een jonger, strakker gezicht, en/of hals alleen een operatie de oplossing. Dit alles is nu verleden tijd.

Deze in Nederland nog vrijwel nieuwe behandeling wordt ook door dermatologen gebruikt omdat het effectief huidverslapping tegen gaat. Het uiteindelijke resultaat wordt na 6 maanden bereikt.

Hoe werkt HIFU/ Ultherapy?

HIFU / Ultherapy stimuleert de aanmaak van nieuw collageen door middel van ultrageluid.

Er wordt een applicator op de huid geplaatst waarna een beeld op een scherm inzicht geeft in de opbouw van de huid. De behandelaar kan nu op de exacte diepte en op de juiste plaats gefocuste energie afgeven. Hierdoor zal de aanmaak van nieuw collageen worden gestimuleerd. Meteen na de behandeling word het liftende proces in werking gezet. Een HIFU / Ultherapy-behandeling werkt zes maanden door. Het resultaat is dat uw huid geleidelijk verstrakt en zo gelift word.

Meestal is slechts één behandeling voldoende!

Langdurig wetenschappelijk onderzoek in Amerika heeft aangetoond dat bij negen van de tien personen een duidelijk zichtbare lift te zien was.

Is de HIFU/ Ultherapy behandeling pijnlijk?

Iedereen ervaart pijn anders. Over het algemeen wordt een tijdelijke prikkeling of lichte warmte ervaren. Onze klanten beschrijven de HIFU/ Ultherapy behandeling als warm , licht tintelend en achteraf als een licht beurs gevoel. Dit wordt veroorzaakt door de ultrasone energie waarop Ultherapie is gebaseerd. Dit gevoel trekt meestal binnen een paar dagen weg.

Na de HIFU/ Ultherapy behandeling

Na de behandeling kunt u direct verder met uw dagelijkse bezigheden. In het uiterste geval zou uw huid enkele uren enige roodheid of een lichte zwelling kunnen vertonen. In de 2 weken na de behandelingen zal uw huid wellicht wat droog en geïrriteerd ogen. Het is dan ook belangrijk om thuis uw huid goed te verzorgen met vochtinbrengende crème.

Hoeveel HIFU / Ultherapy behandelingen zijn er nodig?

In de regel volstaat slechts één behandeling voor een langdurig resultaat. Afhankelijk van de conditie van de huid en leefstijl, zoals onbeschermde blootstelling aan zon, onvoldoende drinken of slaapgedrag kan na 6 maanden een vervolgbehandeling nodig zijn.

Prijzen per behandeling
Wangen€ 750,00
Kaaklijn / Onderkin€ 440,00
Ogen / Kraaiepootjes€ 310,00
Voorhoofd€ 350,00
 
COMBINATIEAANBIEDING: Bij aankoop van 2 zones, 10% korting, vanaf 3 zones 15% korting op het gehele bedrag.
HIFU Huidversteviging - Beauty-Tech

BEAUTY-TECH

SPECIALIST IN BEHANDELINGEN MET LICHTFLITS EN LASER