Beauty-Tech

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

PICO Q-Switched ND YAG Laser

Revolutionaire Laser Technologie voor Verschillende Schoonheidsbehandelingen

PICO Q-Switched ND YAG Laser

Bij BeautyTech zijn we er trots op de PICO Q-Switched ND YAG Laser aan te bieden als een van onze toonaangevende beautyapparaten. Deze laser combineert krachtige prestaties met veelzijdigheid en veiligheid, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor schoonheidsspecialisten en professionals in de esthetische industrie.

Wat is de PICO Q-Switched ND YAG Laser?

De PICO Q-Switched ND YAG Laser is een geavanceerd laserapparaat dat is ontworpen om verschillende schoonheidsproblemen aan te pakken, waaronder:

  1. Tatoeageverwijdering: Deze laser verwijdert effectief tatoeages van alle kleuren, inclusief moeilijk te behandelen kleuren zoals groen en blauw.
  2. Permanente Make-up (PMU) Verwijdering: Het helpt bij het veilig verwijderen van permanente make-up, waardoor klanten de mogelijkheid krijgen om hun uiterlijk te veranderen.
  3. Pigmentvlekkenverwijdering: De laser is effectief in het verminderen van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken, waardoor de huid egaler en jeugdiger wordt.
  4. Kalk- en Schimmelnagelverwijdering: Voor degenen die last hebben van schimmelnagels, biedt deze laser een veilige en efficiënte behandeling.
  5. Carbon Laser Peeling: Deze behandeling stimuleert collageen- en elastinevezels, verbetert de huidtextuur en vermindert fijne lijntjes.

Hoe Werkt Het?

De PICO Q-Switched ND YAG Laser maakt gebruik van ultrakorte pulsduur en dubbele golflengte om specifiek op de te behandelen gebieden in te werken. Het laserlicht vernietigt effectief de doelstructuren, zoals pigmentdeeltjes in tatoeages of melanine in pigmentvlekken, zonder de omliggende huid te beschadigen. Hierdoor kan de huid zichzelf natuurlijk herstellen.

Voordelen van de PICO Q-Switched ND YAG Laser:

  1. Veiligheid en Effectiviteit: Deze laser biedt zowel veiligheid als effectiviteit bij verschillende behandelingen zonder schade aan de huid.
  2. Minimale Bijwerkingen: Klanten ervaren meestal minimale bijwerkingen zoals lichte roodheid of zwelling, die snel verdwijnen.
  3. Veelzijdigheid: Het is geschikt voor verschillende kleuren en soorten tatoeages, pigmentvlekken en huidaandoeningen.
  4. Korte Hersteltijd: Er is over het algemeen weinig tot geen hersteltijd vereist na de behandeling.

Waarom Kiezen voor de PICO Q-Switched ND YAG Laser van BeautyTech?

Bij BeautyTech begrijpen we de behoeften van professionals in de esthetische en schoonheidsindustrie. Onze PICO Q-Switched ND YAG Laser biedt geavanceerde technologie, veiligheid en betrouwbaarheid, en we bieden uitgebreide training en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke resultaten behaalt.

Neem Contact Met Ons Op voor Een Demonstratie

Als u klaar bent om uw schoonheidssalon of kliniek naar een hoger niveau te tillen en de nieuwste innovatieve technologieën aan uw klanten te bieden, neem dan contact met ons op. We bieden graag een persoonlijke demonstratie van de PICO Q-Switched ND YAG Laser, zodat u de kracht en veelzijdigheid ervan zelf kunt ervaren.

Benieuwd hoe de PICO Q-Switched ND YAG Laser uw aanbod aan schoonheidsbehandelingen kan verbeteren?

Neem contact met ons op voor meer informatie, deskundig advies, financiële opties en om te ontdekken hoe deze geavanceerde laser u kan helpen uw klanten tevreden te stellen en uw bedrijf te laten groeien.

Voor meer informatie en om een afspraak te maken, kunt u ons bereiken op 010-3409911 of via WhatsApp op 0638781186.

 

Beautybehandelingen - Beauty-Tech

BEAUTY-TECH

SPECIALIST IN BEHANDELINGEN MET LICHTFLITS EN LASER