Beauty-Tech

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

CARBON LASER TECHNIEK

Yag Laser - Beauty-Tech

Een peeling met actieve koolstofpoeder in combinatie met de ND Yag laser zorgt voor een proces met een diepe reiniging.

REINIGING EN STIMULATIE

Carbon Peeling Masker - Beauty-Tech

Carbon Laser Peeling stimuleert de aanmaak van collageen waardoor de huid sneller vernieuwt en zichtbaar verjongt.

OVER DE BEHANDELING

Carbon Peeling Masker - Beauty-Tech

Carbon Laser Peeling is een veilige en vrijwel pijnloze techniek. Uw huid al na 1 behandeling zichtbaar frisser.

CARBON LASER PEELING (CLP)

ERVAREN PROFESSIONALS | BETAALBARE BEHANDELINGEN | SFEERVOLLE PRAKTIJK

Door collageen aan te maken verjongt de huid zichtbaar

Carbon Laser Peeling

Ook de Carbon Laser Peeling (CLP) behandeling geven wij met de picosecond laser in plaats van de Q-Switch laser. De picosecond is veel krachtiger dan de Q-Switch Nd YAG door zijn hoge energie en korte pulsduur. Hiernaast is picosecond voorzien van de nieuwste technologie. Dit maakt de CLP behandeling intensiever en effectiever.

Wat doet de Picosecond?

De CLP geeft de huid warmte met picosecond laser en bereikt hierdoor de opbouw van collageen. Collageen is een eiwit en vormt het steunweefsel van de huid. We verliezen collageen bijvoorbeeld door de zon (UV-stralen), leeftijd en/ of erfelijke aanleg. Eén CLP behandeling met de picosecond laser staat voor maar liefst 8 microdermabrasie behandelingen!

De golflengte van de picosecond gaat met zijn warmte tot in de diepe lagen van onze dermis (lederhuid). De warmte van de laser laten de talgklieren in ons gelaat ‘schrikken’ waardoor de aanmaak van talg verminderd. Dit geeft uitstekende resultaten voor het verminderen van rimpels, acné/ littekens, grove poriën en talg.

Wat doet een Carbon Laser Peeling behandeling met de huid?

De CLP is zeer effectief voor het verminderen van rimpels, grove poriën, acné/ littekens en het herstellen van de vette of juist droge huid. De CLP werkt van binnenuit de huid, het stimuleert de huid voor de aanmaak van collageen. Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wordt sneller vernieuwd. Dit verstevigd de huid wat de fijne lijntjes doen verminderen. Voor huidverjonging en huidverbetering geeft één CLP al resultaat.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Na één Carbon behandeling zijn de eerste verbeteringen direct zichtbaar. Na de behandeling ziet de huid vaak gelijk gladder, zachter en frisser uit. Voor een optimaal resultaat adviseren wij een kuur van 4 tot 6 behandelingen met een interval van 2 weken tussen elke behandeling.

De huid blijft zich verbeteren na elke behandeling. Is een Carbon Laser Peeling behandeling Veilig?

De picosecond zit met de meest moderne hoge technologische hoogstandjes en is goedgekeurd door de FDA in Amerika. De CLP behandeling met de picosecond is geheel veilig en pijnloos.

Het carbon is een medische koolstof masker van minerale modder van vulkanische steen en verschillende natuurlijke plantaardige kruiden extracten.

Hoe ziet een Carbon Laser Peeling behandeling eruit?

Er wordt een laag Carbon medische koolstof masker op het gelaat aangebracht. Zodra het Carbon is opgedroogd wordt het door de picosecond laser met een speciale lens van de huid geschoten. Hierdoor haalt het grondig het vuil uit de poriën wat een verstrakte/ verstevigende/ schone/ zuivere huid als resultaat geeft. De resultaten zijn afhankelijk van de mate verouderde huid. Nadat het Carbon met de laser van de huid is afgeschoten wordt de huid gereinigd waarbij de resten van het koolstof masker worden verwijderd. Ter afsluiting krijgt u een 24hr hydraterende crème in de huid gemasseerd wat de huid herstelt.

De carbon behandeling wordt gebruikt als er sprake is van:

– Vette huid
– Droge huid
– Onrustige huid
– Huidveroudering van gezicht, ogen (kraaienpootjes) en hals
– Donkere kringen onder de ogen
– Acne/littekens
– Pigmentvlekken / ouderdomsvlekken
– Stimuleert aanmaak van collageen
– Vetophopingen onder de ogen
– Grove poriën
– Talg/ mee-eters
– Pigmentatie
– Anti-aging
– Melasma
– Elasticiteit van de huid toename

Beautybehandelingen - Beauty-Tech

BEAUTY-TECH

SPECIALIST IN BEHANDELINGEN MET LICHTFLITS EN LASER