Beauty-Tech

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

YAG LASER

Yag Laser - Beauty-Tech

ULTRA VPL SHR

Ultra VPL SHR - Beauty-Tech

DIODE LASER

Diode Laser - Beauty-Tech

VERKOOP APPARATUUR

PERFECTE INSTRUCTIES/TRAINING | RENDABELE APPARATUUR | VASTE SUPPORT

Welkom bij BeautyTech - Uw Partner in Schoonheid en Technologie

 

Bij BeautyTech begrijpen we dat de schoonheidsindustrie voortdurend evolueert en dat het gebruik van geavanceerde technologieën essentieel is om aan de steeds groeiende vraag naar effectievere en innovatieve schoonheidsbehandelingen te voldoen. Daarom zijn we er trots op een uitgebreid assortiment hoogwaardige beauty-apparatuur aan te bieden om salons, klinieken en professionals te helpen hun klanten de beste resultaten te bieden.

Onze Missie

Onze missie is simpel: we willen professionals in de schoonheidsindustrie voorzien van de nieuwste en meest geavanceerde technologieën op het gebied van huidverzorging, lichaamsbehandelingen en esthetische verbeteringen. We streven ernaar om uw salon of kliniek te transformeren tot een state-of-the-art schoonheidsbestemming waar klanten keer op keer naar terugkeren.

Verkoop Beautyapparatuur

Bij Beauty-Tech bieden we niet alleen de nieuwste beautyapparatuur aan, maar we ondersteunen u ook met onze uitgebreide cursussen om ervoor te zorgen dat u de apparatuur op de meest effectieve manier kunt gebruiken. Of u nu uw eigen salon start of uw bestaande bedrijf wilt uitbreiden, wij zijn hier om u te helpen.

Onze cursussen omvatten onder andere:

 

 

 

Waarom Kiezen voor BeautyTech

Deskundig Advies: Ons team van experts staat altijd klaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste apparatuur voor uw behoeften. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en we streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden.

Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan strenge normen voor prestaties en veiligheid. We bieden uitgebreide garanties en ondersteuning om uw gemoedsrust te garanderen.

Opleiding en Training: We bieden training en educatieve bronnen om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw nieuwe apparatuur haalt.
Uw succes is ons succes.

Voortdurende Ondersteuning: Ons toegewijde klantenserviceteam staat altijd voor u klaar om eventuele vragen of problemen snel op te lossen.

IMPORT EN VERKOOP APPARATUUR

Wij zijn tevens importeur en wij leveren al vele jaren de nieuwste apparaten en technologie aan beauty-professionals door heel Nederland. We zetten onze kennis van de techniek en onze jarenlange ervaring in om u de beste en nieuwste beautybehandelingen te geven.

Wij importeren o.a.:

– Diode laser apparaten  (definitief ontharen)

– IPL / SHR apparaten  (definitief ontharen en huidverjonging)

– Q Switch Yag Laser/PICO Laser  (Tatoeage verwijdering, Permanente make-up verwijderen, pigmentvlekken verwijderen, Kalk/schimmel nagel verwijderen, Carbon laser peeling)

– Tandbleekapparaten (Professionele apparatuur, zoals de tandarts gebruikt) – tanden bleken

– Cryolipolyse machine  (afvallen door middel van bevriezen van vet)

– EMSculpt machine  (afvallen en spierontwikkeling)

beautyapparatuur - Beauty-Tech

De voordelen van Beauty-Tech:

– Lage prijzen

– Ruime keuze aan apparaten

– Gratis opleiding bij aanschaf van een apparaat

– 2 jaar volledige garantie

– Eigen technische dienst

– Snelle reparatie en onderhoud

– Gedeeltelijke gespreide betaling mogelijk (in overleg)

– Contact 24/7

Bent u nieuwsgierig geworden en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

U kunt ons bereiken op 010-3409911 of WhatsApp 0638781186

Tot ziens bij Beauty-tech Rotterdam!

BEAUTY-TECH

SPECIALIST IN BEHANDELINGEN MET LICHTFLITS EN LASER