Beauty-Tech

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

PERMANENTE MAKE UP VERWIJDEREN

ERVAREN PROFESSIONALS | BETAALBARE BEHANDELINGEN | SFEERVOLLE PRAKTIJK

Verwijderen Permanente Make up (PMU)

Het laten zetten van permanente make-up (PMU) is voor veel mensen een prachtige oplossing. Toch kan het voorkomen dat je niet (meer) tevreden bent met het resultaat. Met onze geavanceerde laserbehandeling kunnen we permanente make-up bij de wenkbrauwen veilig verwijderen zonder de omliggende huid te beschadigen. PMU verwijderen kan nu veilig en wordt altijd gedaan door geschoold personeel.

Permanente make-up, PMU verwijderen met Q-Switched Nd:YAG Laser

De PICO Q-Switched Nd:YAG laser is een zeer nieuwe laser die door The American Academy of Dermatology wordt gezien als dé aangewezen laser voor het verwijderen van tatoeages. Hij is daarom ook zeer geschikt voor het veilig en snel verwijderen van permanente make-up. Het plaatsen van permanente make-up (PMU) lijkt op het zetten van een tatoeage, maar de techniek is iets anders. Het pigment wordt oppervlakkiger in de huid gebracht en de gebruikte pigmenten zijn vaak een mix van kleuren om de juist kleurnuance te krijgen. De Q-Switched Nd:YAG laser zendt laserpulsen uit die minder dan een miljoenste seconde duren. De energie van deze energiepulsen dringt de huid binnen en vernietigen onder de huid de ingekapselde deeltjes inkt van de make-up. Uiteraard is de PICO Q-Switched Nd:YAG laser uitvoerig getest en draagt de laser het FDA-keurmerk.

Permanente make-up verwijderen: de behandeling

Tijdens de behandeling kleurt de huid eerst wit. Na een half uur zie je de permanente make-up weer gewoon zitten. Later wordt de huid rood en warm en kunnen er wat korstjes en blaasjes ontstaan. Pas na 10 tot 20 dagen is het resultaat van de laserbehandeling echt goed zichtbaar. Over het algemeen zijn 3 tot 5 behandelingen met steeds een pauze van 8 weken ertussen voldoende om je wenkbrauwen aanzienlijk lichter te maken. Eventueel kan de permanente make-up daarna opnieuw worden gezet. Het voordeel van het eerst verwijderen van de PMU is dat onze PMU-specialist kan werken zonder rekening te houden met onzorgvuldigheden van de vorige behandelaar.

Doet het verwijderen van PMU pijn?

PMU verwijderen is niet pijnloos. Toch is een verdoving niet nodig: de pijnprikkels zijn meestal goed te verdragen. Veel mensen vergelijken de pijn met die van het laten zetten van de permanente make-up. Anderen omschrijven het als het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid wordt geschoten.

Prijs: € 35,- per wenkbrauw

Permanente Make Up verwijderen - Beauty-Tech

IMPORT EN VERKOOP APPARATUUR

Wij zijn tevens importeur en wij leveren al vele jaren de nieuwste apparaten en technologie aan beauty-professionals door heel Nederland. Wij zetten onze kennis van de techniek en onze jarenlange ervaring in om u de beste en nieuwste beautybehandelingen te geven.

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons s.v.p. weten!

Tot ziens bij Beauty-tech Rotterdam!

BEAUTY-TECH

SPECIALIST IN BEHANDELINGEN MET LICHTFLITS EN LASER