Beauty-Tech

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

Cursus PICO Q-Switched ND YAG Laser

ERVAREN PROFESSIONALS | BETAALBARE BEHANDELINGEN | SFEERVOLLE PRAKTIJK

Cursus PICO Q-Switched ND YAG Laser

Beauty-Tech - PICO Q Switch ND YAG Laser

Welkom bij onze informatieve pagina over de “PICO Q-Switched ND YAG Laser” cursus. Deze cursus biedt uitgebreide training om veilig te werken met een PICO/YAG Laser en om verschillende behandelingen uit te voeren, waaronder tatoeageverwijdering, Carbon Laser Peeling, kalk/schimmel nagels, permanente make-up en het behandelen van pigmentvlekken en rosacea. Hier is alles wat u moet weten over deze cursus:

Over de Cursus:

De “PICO Q-Switched ND YAG Laser” cursus is bedoeld om u alles te leren over het veilig en effectief werken met een PICO Q-Switched Nd:YAG laser. Dit geavanceerde laserapparaat wordt gebruikt voor verschillende cosmetische behandelingen en is met name effectief voor tatoeageverwijdering, Carbon Laser Peeling, en het verbeteren van de huidconditie.

Tatoeageverwijdering:

De PICO Q-Switched Nd:YAG laser is een krachtige en veilige optie voor het verwijderen van tatoeages. Het maakt gebruik van ultrakorte pulsen om de inktdeeltjes in tatoeages te breken, waardoor deze op natuurlijke wijze door het lichaam kunnen worden afgevoerd. Deze methode is effectief voor verschillende kleuren inkt en minimaliseert het risico op littekens.

Carbon Laser Peeling:

De laser kan ook worden gebruikt voor de Carbon Laser Peeling gezichtsbehandeling. Deze behandeling stimuleert collageen- en elastinevezels, waardoor de huid strakker wordt en fijne lijntjes vervagen. Het is geschikt voor verschillende huidproblemen, waaronder acne, pigmentvlekken, en meer.

Cursusdetails:

De cursus bestaat uit zowel een theoretisch als een praktisch gedeelte. Tijdens de theoretische sessie leert u alles over hoe de PICO Q-Switched Nd:YAG laser werkt en hoe u deze veilig kunt bedienen. In het praktijkgedeelte leert u werken met de verschillende instellingen van het apparaat en past u uw kennis toe op een model. Professionele apparatuur wordt tijdens de cursus verstrekt.

Vooropleiding niet vereist:

Het is belangrijk op te merken dat er geen specifieke vooropleiding vereist is om deel te nemen aan deze cursus. Iedereen met interesse in cosmetische behandelingen kan deelnemen.

Certificering en Mogelijkheden na de Cursus:

Na succesvolle afronding van de cursus ontvangt u een certificaat. Met dit certificaat kunt u direct aan de slag als gecertificeerde specialist in de genoemde behandelingen of zelfs uw eigen schoonheidspraktijk beginnen.

Kosten van de Cursus:

De kosten voor deze uitgebreide cursus bedragen €450, exclusief btw.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om u in te schrijven voor deze cursus. Wij zijn er om u te begeleiden bij het verwerven van de vaardigheden die nodig zijn om veilig en effectief met de PICO Q-Switched Nd:YAG laser te werken en een succesvolle carrière op te bouwen in de cosmetische industrie.

Beautybehandelingen - Beauty-Tech

BEAUTY-TECH

SPECIALIST IN BEHANDELINGEN MET LICHTFLITS EN LASER