Beauty-Tech

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

Cursus SHR in motion

ERVAREN PROFESSIONALS | BETAALBARE BEHANDELINGEN | SFEERVOLLE PRAKTIJK

Cursus SHR in motion

Welkom bij onze informatiepagina over de “SHR in motion” cursus. Deze cursus biedt uitgebreide training om veilig te werken met een SHR in motion apparaat voor duurzame ontharing. Hier is alles wat u moet weten over deze cursus:

Over de Cursus:

De “SHR in motion” cursus richt zich op het veilig en effectief werken met het Beauty-Tech Super Hair Removal (SHR) in motion apparaat. Dit geavanceerde systeem is ontworpen voor duurzame ontharing en maakt gebruik van de nieuwste technologie om haarzakjes te vernietigen. In tegenstelling tot traditionele ontharingsmethoden richt de SHR-technologie zich uitsluitend op de vernietiging van haarzakjes, wat resulteert in permanente ontharing. Het systeem is zeer krachtig, efficiënt en vrijwel pijnloos dankzij het geïntegreerde koelsysteem.

Voordelen van SHR in motion:

Geschikt voor alle haar- en huidtypen, inclusief lichte, donkere en getinte huid.
Kan donkere en blonde haren behandelen (uitgezonderd grijs haar).
Veilige behandeling, zelfs op gebruinde huid, wat het mogelijk maakt om behandelingen het hele jaar door uit te voeren.
Vereist over het algemeen minder behandelingen dan traditionele IPL-machines.
Minimale bijwerkingen zoals pigmentverschuiving en verbrandingen.
Snelle vervolgbehandelingen mogelijk (al na 3 weken).
Geen hersteltijd vereist.

Cursusdetails:

De cursus bestaat uit zowel een theoretisch als een praktisch gedeelte. Tijdens de theoretische sessie leert u alles over hoe laserontharing werkt en hoe het SHR in motion apparaat functioneert. Het praktische gedeelte omvat hands-on training waarbij u vertrouwd raakt met de verschillende instellingen van het apparaat en hoe u deze kunt toepassen. U krijgt ook de kans om de opgedane kennis in de praktijk te brengen op een model. Professionele apparatuur wordt verstrekt tijdens de cursus.

Vooropleiding niet vereist:

Het is belangrijk op te merken dat er geen specifieke vooropleiding vereist is om deel te nemen aan deze cursus. Iedereen met interesse in laserontharing kan deelnemen.

Certificering en Mogelijkheden na de Cursus:

Na succesvolle afronding van de cursus ontvangt u een certificaat. Met dit certificaat kunt u direct aan de slag als gecertificeerde laserspecialist voor SHR in motion of zelfs uw eigen onderneming starten in de cosmetische sector.

Kosten van de Cursus:

De kosten voor deze uitgebreide cursus bedragen €450, exclusief btw.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om u in te schrijven voor deze cursus. Wij zijn er om u te begeleiden bij het verwerven van de vaardigheden die nodig zijn om veilig en effectief met het SHR in motion apparaat te werken en een succesvolle carrière op te bouwen in de wereld van duurzame ontharing.

Beautybehandelingen - Beauty-Tech

BEAUTY-TECH

SPECIALIST IN BEHANDELINGEN MET LICHTFLITS EN LASER