Beauty-Tech

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

Cursus tatoeage & PMU verwijderen

ERVAREN PROFESSIONALS | BETAALBARE BEHANDELINGEN | SFEERVOLLE PRAKTIJK

Cursus tatoeage & PMU verwijderen

Welkom bij onze informatieve pagina over de “Tatoeage & PMU verwijderen” cursus. Deze cursus biedt u uitgebreide kennis en vaardigheden om veilig tatoeages en permanente make-up (PMU) te verwijderen. Hier is alles wat u moet weten over deze cursus:

Over de Cursus:

De “Tatoeage & PMU verwijderen” cursus is ontworpen om u alles te leren over het veilig verwijderen van tatoeages en permanente make-up. We maken gebruik van de PICO Q-Switched Nd:YAG laser, die bekend staat als de veiligste, krachtigste en snelste laser voor tatoeageverwijdering. Deze cursus stelt u in staat om uw kennis direct in de praktijk toe te passen.

Over de PICO Q-Switched Nd:YAG Laser:

De PICO Q-Switched Nd:YAG laser is een revolutionaire technologie met het hoogste piekvermogen, ultrakorte pulsduur en een dubbele golflengte. Deze laser kan tatoeages met meerdere kleuren effectief verwijderen. Een belangrijk voordeel van deze laser is dat de geïmplodeerde inktdeeltjes veel kleiner zijn, waardoor ze gemakkelijker door het lichaam kunnen worden afgevoerd. Dit resulteert in een snellere verwijdering van de tatoeage zonder huidbeschadiging of littekens.

Voordelen van de PICO Q-Switched Nd:YAG Laser:

Snellere en effectievere verwijdering van tatoeages.
Minimale kans op littekens.
Geschikt voor alle inktkleuren, inclusief zwart, groen, blauw, geel, rood, paars en bruin.
Minder agressief voor de huid, zelfs bij donkere huidtypes.

Cursusdetails:

De cursus omvat zowel een theoretisch als praktisch gedeelte. Tijdens de theoretische sessie leert u alles over hoe de laserbehandeling werkt en hoe u deze veilig kunt uitvoeren. In het praktijkgedeelte leert u werken met de verschillende instellingen van het laserapparaat en hoe u deze kennis in de praktijk kunt toepassen. U krijgt ook de kans om de theorie in de praktijk toe te passen op een model. Wij voorzien u van professionele apparatuur om mee te oefenen.

Vooropleiding niet vereist:

Het is belangrijk op te merken dat er geen specifieke vooropleiding vereist is om deel te nemen aan deze cursus. Iedereen met interesse in het verwijderen van tatoeages en PMU kan deelnemen.

Certificering en Mogelijkheden na de Cursus:

Na succesvolle afronding van de cursus ontvangt u een certificaat. Met dit certificaat kunt u direct aan de slag als gecertificeerde specialist in tatoeage- en PMU-verwijdering. U kunt zelfs uw eigen onderneming starten in deze groeiende niche binnen de schoonheids- en huidverzorgingsindustrie.

Kosten van de Cursus:

De kosten voor deze waardevolle cursus bedragen € exclusief btw.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer informatie wilt of als u zich wilt inschrijven voor deze cursus. Wij staan klaar om u te begeleiden op uw reis naar expertise in het verwijderen van tatoeages en PMU, en het opbouwen van een succesvolle carrière in dit gespecialiseerde vakgebied.

Beautybehandelingen - Beauty-Tech

BEAUTY-TECH

SPECIALIST IN BEHANDELINGEN MET LICHTFLITS EN LASER