Beauty-Tech

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

Cursus Kalk/schimmel nagel verwijderen

ERVAREN PROFESSIONALS | BETAALBARE BEHANDELINGEN | SFEERVOLLE PRAKTIJK

Cursus Kalk/schimmel nagel verwijderen

Welkom bij onze informatieve pagina over de “Kalk/schimmel nagel verwijderen” cursus. Deze cursus biedt u de kans om uitgebreide kennis en vaardigheden op te doen voor het succesvol en veilig behandelen van besmette nagels. Hier is alles wat u moet weten over deze cursus:

Over de Cursus:

De “Kalk/schimmel nagel verwijderen” cursus is ontworpen om u alle benodigde kennis en praktische vaardigheden te bieden om effectieve en veilige behandelingen voor schimmelnagels uit te voeren. U zult in staat zijn om uw kennis onmiddellijk toe te passen in de praktijk. Het is essentieel om te leren hoe u patiënten op een professionele en vriendelijke manier kunt behandelen en hoe u uw diensten op de markt kunt brengen om potentiële patiënten aan te trekken.

Over Schimmelnagels:

Schimmelnagels zijn nagels die zijn aangetast door een schimmelinfectie. Ze verkleuren, worden dikker en bros en kunnen hinderlijk zijn bij dagelijkse activiteiten. Deze infectie kan ontstaan door verschillende factoren, waaronder schimmelinfecties aan de voeten, een warm en vochtig klimaat, nagelbeschadigingen of een slechte doorbloeding van de voeten.

Tot voor kort was effectieve behandeling van schimmelnagels lastig. Zalfjes en vloeistoffen leidden vaak niet tot de gewenste resultaten, en medicijnen hadden vaak bijwerkingen en risico’s. De behandeling met medicijnen duurde lang en was niet altijd succesvol.

De Laserbehandeling:

De nieuwste behandeling voor schimmelnagels maakt gebruik van de Nd:YAG-laser. Klinische studies hebben aangetoond dat deze laserbehandeling bij meer dan 75% van de patiënten aanzienlijke verbetering oplevert. Tijdens de behandeling vernietigt de laser de schimmels zonder de nagel, het nagelbed of de omliggende huid te beschadigen. De laser verhit alleen de nagel, waardoor de schimmels worden vernietigd. Deze warmte is voelbaar maar over het algemeen goed te verdragen. Het aangetaste deel van de nagel groeit geleidelijk uit en maakt plaats voor een gezonde nagel.

Cursusdetails:

De cursus omvat zowel een theoretisch als praktisch gedeelte. Tijdens de theoretische sessie leert u alles over hoe de laserbehandeling werkt en hoe u deze veilig kunt uitvoeren. In het praktijkgedeelte leert u werken met de verschillende instellingen van het apparaat en hoe u deze kennis kunt toepassen. U krijgt ook de kans om de theorie in de praktijk toe te passen op een model. Wij voorzien u van professionele apparatuur om mee te oefenen.

Vooropleiding niet vereist:

Het is belangrijk op te merken dat er geen specifieke vooropleiding vereist is om deel te nemen aan deze cursus. Iedereen met interesse in het behandelen van schimmelnagels kan deelnemen.

Certificering en Mogelijkheden na de Cursus:

Na succesvolle afronding van de cursus ontvangt u een certificaat. Met dit certificaat kunt u direct aan de slag als gecertificeerde specialist of zelfs uw eigen onderneming starten in de nagel- en voetverzorgingsindustrie.

Kosten van de Cursus:

De kosten voor deze waardevolle cursus bedragen €150, exclusief btw.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer informatie wilt of als u zich wilt inschrijven voor deze cursus. Wij staan klaar om u te begeleiden op uw reis naar expertise in het verwijderen van kalk/schimmelnagels en het opbouwen van een succesvolle carrière in dit gespecialiseerde vakgebied.

Beautybehandelingen - Beauty-Tech

BEAUTY-TECH

SPECIALIST IN BEHANDELINGEN MET LICHTFLITS EN LASER