Beauty-Tech

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

Cursus EMSculpt (bodyshaping)

ERVAREN PROFESSIONALS | BETAALBARE BEHANDELINGEN | SFEERVOLLE PRAKTIJK

Cursus EMSculpt (bodyshaping)

Welkom bij onze informatieve pagina over de “EMSculpt (bodyshaping)” cursus. Deze cursus biedt u de mogelijkheid om uitgebreide kennis en vaardigheden op te doen voor het succesvol en veilig toepassen van EMSculpt-technologie. Hier is alles wat u moet weten over deze cursus:

Over de Cursus:

De “EMSculpt” cursus is ontworpen om u alle benodigde kennis en praktische vaardigheden te bieden om EMSculpt-applicators succesvol en veilig toe te passen. U zult in staat zijn om uw kennis onmiddellijk toe te passen in de praktijk. Het is van essentieel belang om te leren hoe u patiënten op een professionele en vriendelijke manier kunt behandelen en hoe u uw diensten effectief op de markt kunt brengen om potentiële patiënten aan te trekken. Deze cursus biedt u de mogelijkheid om uw expertise uit te breiden en uw schoonheidssalon of praktijk te laten groeien.

Hoe EMSculpt Werkt:

EMSculpt is de nieuwste technologie op het gebied van bodyshaping. Het stelt u in staat om vet te verbranden en spieren op te bouwen om de gewenste lichaamscontouren te bereiken. De behandeling maakt gebruik van elektromagnetische straling van hoge frequentie, vergelijkbaar met die van een MRI-scanner in het ziekenhuis. Tijdens een behandeling van slechts 30 minuten kunnen er maar liefst 20.000 spiercontracties plaatsvinden, wat overeenkomt met 20.000 sit-ups of squats. Het is een intensieve workout zonder dat u daadwerkelijk hoeft te sporten.

Cursusdetails:

De cursus omvat zowel een theoretisch als praktisch gedeelte. Tijdens het theoretische deel leert u alles over hoe de EMSculpt-behandeling werkt en hoe u deze veilig kunt uitvoeren. In het praktijkgedeelte leert u werken met de verschillende instellingen van het apparaat en hoe u deze kennis in de praktijk kunt toepassen. U krijgt ook de kans om de theorie in de praktijk te brengen door te oefenen op een model. Wij voorzien u van professionele apparatuur om mee te oefenen.

Vooropleiding niet vereist:

Het is geruststellend om te weten dat er geen specifieke vooropleiding vereist is om deel te nemen aan deze cursus. Iedereen met interesse in bodyshaping en EMSculpt-technologie kan deelnemen.

Certificering en Mogelijkheden na de Cursus:

Na succesvolle afronding van de cursus ontvangt u een certificaat. Met dit certificaat kunt u direct aan de slag als gecertificeerde EMSculpt-specialist of zelfs uw eigen onderneming starten in de schoonheids- en bodyshaping-industrie.

Kosten van de Cursus:

De kosten voor deze waardevolle cursus bedragen €150, exclusief btw.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer informatie wilt of als u zich wilt inschrijven voor deze cursus. Wij staan klaar om u te begeleiden op uw reis naar expertise in EMSculpt en het opbouwen van een succesvolle carrière in dit innovatieve vakgebied.

Beautybehandelingen - Beauty-Tech

BEAUTY-TECH

SPECIALIST IN BEHANDELINGEN MET LICHTFLITS EN LASER