VETBEVRIEZING TECHNIEK

Vetbevriezing - Beauty-Tech Schoonheidsbehandelingen

Door bevriezing sterven vetcellen af (apoptosis). De vetcellen worden op natuurlijke wijze geleidelijk door het lichaam afgevoerd.

PIJNLOOS EN EFFECTIEF

Vetbevriezing - Beauty-Tech

Met een oppervlakkige behandeling zonder verdoving en bijeffecten kunnen wij per behandeling plaatselijk 20% van het vet verwijderen.

AANTAL BEHANDELINGEN

Vetbevriezing effect - Beauty-Tech

Zolang er voelbaar vet zit is behandelen mogelijk. Over het algemeen zijn onze klanten na 2 tot 3 behandelingen tevreden met het resultaat.

VETBEVRIEZING MET REVOLUTIONAIRE KOELTECHNIEK

ERVAREN PROFESSIONALS | BETAALBARE BEHANDELINGEN | SFEERVOLLE PRAKTIJK

Vetbevriezen?

Beauty-Tech maakt gebruik van revolutionaire koelingstechniek die er voor zorgt dat exact uw probleemzone via koeling effectief behandeld kan worden. De behandeling is snel en vrijwel pijnloos zonder injecties, operatie, verdoving of lange herstelperiode. Het is een zachte behandeling die het weefsel rond de vetcellen niet beschadigd. De behandeling laat vetrolletjes verdwijnen op specifieke plaatsen als bijvoorbeeld de buik, de benen en de taille. U kunt na de behandeling gewoon verder met uw dagelijkse bezigheden.

Hoe werkt een behandeling?

Tijdens de behandeling wordt via vacuüm exact de te behandelen zone ingeklemd tussen koel-applicators die zodoende het aanwezige vetweefsel koelen. Aangezien onderzoek heeft aangetoond dat vetcellen een andere graad van bevriezing hebben als het omliggende weefsel worden de vetcellen gedurende de behandeling direct aangepakt. De behandeltijd verschilt per zone en het aantal centimeters vet.

Resultaat vet bevriezen?

Na de behandeling begint het natuurlijke proces van afsterven van vetcellen (apoptosis). De vetcellen worden geleidelijk door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd. Via de lever en de nieren, net zoals dat gebeurt met vet uit onze voeding. Het beste resultaat ziet u ongeveer na circa 4 tot 11 weken.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Hoeveel behandelingen u precies nodig hebt, ligt uiteraard aan de hoeveelheid vet op de te behandelen zone. Zolang er op de aanwezige plaats voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Wij zien u graag terug 4/5 weken na de behandeling.

Vetbevriezing - Beauty-Tech

BEAUTY-TECH

SPECIALIST IN BEHANDELINGEN MET LICHTFLITS EN LASER