Beauty-Tech

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

Beste techniek, veilig en persoonlijk!

ND:YAG LASER TECHNIEK

Yag Laser - Beauty-Tech

Het laserlicht verhit de nagel en vernietigt de schimmels zonder de nagel, het nagelbed of de omliggende huid te beschadigen.

EFFECTIEVE BEHANDELING

De warmte is voelbaar maar goed te verdragen. Het aangetaste deel van de nagel groeit uit en maakt plaats voor een gezonde nagel.

AANTAL BEHANDELINGEN

De schimmelnagels worden 3 keer behandeld. Het duurt enkele maanden tot een jaar voordat de nagel weer helemaal gezond is.

LASERBEHANDELING VAN SCHIMMELNAGELS

ERVAREN PROFESSIONALS | BETAALBARE BEHANDELINGEN | SFEERVOLLE PRAKTIJK

Blijvende verbetering in meer dan 75% van de gevallen

De nieuwste behandeling op het gebied van schimmelnagels is de laserbehandeling met de Nd:YAG-laser. Klinische studies tonen aan dat deze laserbehandeling bij meer dan 75% van de patiënten een aanhoudende verbetering geeft.

Tijdens de behandeling vernietigt het laserlicht de schimmels zonder de nagel, het nagelbed of de omliggende huid te beschadigen. De laser verhit alleen de nagel, waardoor de schimmels worden vernietigd. Deze warmte is voelbaar maar goed te verdragen. Het aangetaste deel van de nagel groeit uit en maakt plaats voor een gezonde nagel.

Het aantal behandelingen

De schimmelnagels worden drie keer behandeld met steeds een tussenpoos van één maand. Hoe lang het duurt voordat u weer een gezonde nagel heeft, is afhankelijk van de uitgebreidheid van de schimmelinfectie en uw persoonlijke omstandigheden.

Adviezen en een intakegesprek

Meestal duurt het enkele maanden tot langer dan een jaar voordat de nagel weer gezond is. Acht maanden na de start van de behandeling wordt tijdens een controle bekeken welk effect de laserbehandeling heeft gehad.

Alle adviezen bespreken wij in een kort intake gesprek. Bel of Mail ons voor een afspraak of meer informatie.

Beautybehandelingen - Beauty-Tech
Schimmelnagels/Kalknagels behandelen met YAG laser
  Prijs per behandeling
Per nagel, Per behandeling € 15,00
 

BEAUTY-TECH

SPECIALIST IN BEHANDELINGEN MET LICHTFLITS EN LASER