Telefoon: 010 - 340 9911 | E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Adres: Dulderstraat 3, Rotterdam | Social: - Facebook 29icon - twitter29

beauty tech rotterdam logo small

MICRODERMABRASIE TECHNIEK

module dermabrasie machine beauty tech

Microdermabrasie is een mechanische peeling waarbij de huid onder vacuüm wordt behandeld met een stroom van microkristallen.

EFFECTIEF EN PIJNLOOS

module cavitatie behandelruimte beauty tech

Microdermabrasie wordt als een zachte en pijnloze behandeling ervaren die zorgt voor een verbetering van de huidstructuur en de huidconditie.

VEILIGE BEHANDELINGEN

module microdermabrasie effect beauty tech

Bij deze behandeling is geen verdoving of narcose nodig. Bijna alle huidtypes kunnen met microdermabrasie worden behandeld.

MICRODERMABRASIE MAAKT UW HUID GLADDER, ZACHTER EN FRISSER
ERVAREN PROFESSIONALS  |  BETAALBARE BEHANDELINGEN  |  SFEERVOLLE PRAKTIJK

Huidverbetering met Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling die gericht is op het verwijderen van dode huidcellen. De huid wordt onder vacuüm behandeld met een stroom van microkristallen. Daardoor wordt de huid gladder, ontstaan minder verstoppingen, wordt weer collageen aangemaakt én wordt de doorbloeding verbeterd. Kortom, Microdermabrasie zorgt voor een verbetering van de huidstructuur en huidconditie.

Deze methode kan worden toegepast voor huidveroudering, pigmentvlekken, het egaliseren van fijne rimpeltjes en lijntjes of littekens na een operatie, een slecht doorbloedde huid of rokershuid, grove poriën, acné littekens, mee-eters en gerstekorrels.

Microdermabrasie is een effectieve, pijnloze techniek. Bij deze behandeling is geen verdoving of narcose nodig. Ook donkere huid kan met microdermabrasie worden behandeld.

Adviezen en Intakegesprekken

U ziet na een behandeling dat uw huid intensief behandeld is. De huid ziet er licht rood tot roze uit, heeft een frisse uitstraling en zal aanvoelen alsof u te lang in de zon heeft gezeten. De delen van de huid die extra intensief behandeld zijn kunnen na twee dagen gaan schilferen. U kunt de huid scrubben om zo de dode huidcellen te verwijderen.

Na de microdermabrasie behandeling kunt u in feite gewoon weer aan het werk. Sporten of het nemen van een hete douche of een sauna bezoek wordt ten strengste afgeraden i.v.m. de reeds bestaande versterkte doorbloeding van de huid door de microdermabrasie behandeling. Uw vragen en alle adviezen bespreken wij in een intakegesprek.

Tarieven Microdermabrasie

Microdermabrasie voor huidverbetering
  Prijs per behandeling
1 behandeling € 59,00
   

BEAUTY-TECH

SPECIALIST IN BEHANDELINGEN MET LICHTFLITS EN LASER