Telefoon: 010 - 340 9911 | E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Adres: Dulderstraat 3, Rotterdam | Social: - Facebook 29icon - twitter29

beauty tech rotterdam logo small

LIGHT IMPULS TECHNIEK

module tandenbleek machine beauty tech

De Light Impuls behandeling combineert whitening producten met led licht. De tanden worden al na 1 korte behandeling zichtbaar lichter.

VEILIGE BEHANDELINGEN

module cavitatie behandelruimte beauty tech

Deze methode van tanden bleken is niet schadelijk voor glazuur of omliggend weefsel. We gebruiken geen verwarmende lampen.

EFFECTIEF EN SNEL

module tanden bleken beauty tech

Al na de eerste behandeling is het gebit 4 tot 8 tinten lichter. Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw wensen en de mate van verkeluring.

NA 1 BEHANDELING KAN HET GEBIT AL 4 TOT 8 TINTEN LICHTER WORDEN
ERVAREN PROFESSIONALS  |  BETAALBARE BEHANDELINGEN  |  SFEERVOLLE PRAKTIJK

Tanden Bleken

Uw gebit zal onder invloed van een dagelijks leefpatroon, roken en het drinken van koffie of thee verkleuren. Dit zal bij de een meer zichtbaar zijn dan bij de ander, ook de leeftijd speelt hierin een rol. Dankzij de light impulse tandenbleektechniek die Beauty-Tech gebruikt kunt u, na een korte en veilige behandeling, al weer snel een stralende lach bezitten. 

De behandeling is effectief tegen rokerstanden, gele tanden, koffie en thee verkleuringen en verkleuringen door medicijnen. Bij de eerste behandeling kan het gebit al 4 tot 8 tinten lichter worden!

Advies en Intakegeprek

Deze behandeling is niet schadelijk voor het gebit. Let op: De bleking vindt niet plaats op kronen en bruggen. Uw wensen en alle adviezen voor een maximaal effect bespreken we in een kort intakegesprek. Bel of Mail ons voor een afspraak of meer informatie.

Tarieven Tanden Bleken

Light Impuls behandeling voor het bleken van tanden
  Prijs per behandeling
1 behandeling, inclusief bitje en gel voor thuisbehandeling € 145,00
 

BEAUTY-TECH

SPECIALIST IN BEHANDELINGEN MET LICHTFLITS EN LASER